Kdo smo

Naša zgodba
Že skoraj 20 let

Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami

Najlepša hvala, ker kažete zanimanje za izdelke podjetja Niros kovinarstvo Janez Tišler s.p. iz Cankove. Če iščete oblikovno dovršene, kakovostno izdelane in strokovno vgrajene elemente za vaše bivalne ali poslovne objekte, s te prišli na pravo mesto.

Smo usposobljeni in strokovni proizvajalec stavbnega pohištva iz nerjavečih materialov, ki jih združujemo z različnimi naravnimi in drugimi materiali, kot so les, steklo, kamen ipd. Na ta način zagotavljamo poleg funkcionalnosti tudi prvovrsten estetski učinek.

Podjetje Niros kovinarstvo je vodilni proizvajalec stopniščnih, balkonskih, dvoriščnih ograj, nadstreškov in ostalih konstrukcij v severovzhodni Sloveniji z več kot 15 letno tradicijo. Naši izdelki so zelo iskani tudi v sosednji Avstriji, kjer smo leta 2009 v Vrbskem jezeru odprli poslovno enoto, ki smo jo pozneje preselili v bližji Bad Radkersburg.

Z izkušnjami in znanjem pomagamo pri odločitvi od ideje do realizacije. Svetujemo pri izbiri materialov, za vašo boljšo predstavo pripravimo idejni izris. V proizvodnji uporabljamo najnovejše tehnologije, montažo produkta opravimo v dogovorjenem časovnem okviru. Zadovoljstvo naših strank je glavno vodilo našega dela.

Naj bodo korak za vašo odločitev strokovnost, kakovost in prava ponudba podjetja Niros kovinarstvo Janez Tišler s.p.

Tradicionalno

Hišni sejem

Podjetje Niros kovinarstvo Janez Tišler s.p. je od leta 2012 do 2018 spomladi organiziral tudi Hišni sejem, na katerem so razstavljala podjetja v glavnem iz Pomurja. Na ogled je bila široka ponudba izdelkov in storitev s področja gradnje in obnove, notranje in zunanje opreme vašega doma, turizma, gostinstva in drugih dejavnosti. Naš moto je visoka kakovost za dobro ceno.

Sejem je primer dobre prakse, ki kraj Cankova postavlja na sejemski zemljevid Slovenije in obmejne Avstrije.

Živahno sejemsko vzdušje vsako leto privabi številne obiskovalce. Njihove pohvale so spodbuda organizatorjem ter potrditev ugleda in prepoznavnosti sejma.

Za prijeto vzdušje poskrbimo s pestrim kulturnim in zabavnim programom, ki ga povezuje moderator v slovenskem in nemškem jeziku. Ulica obrti in kulinarike ponuja bogato paleto izdelkov domače obrti in lokalne kulinarike.